Sportdag – Eerbeek en Brummen

De jaarlijkse sportdag in Eerbeek wordt gehouden op de vrijdag van de Koningsspelen, dit is in 2019 op vrijdag 12 april. De leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 van scholen in Eerbeek en Brummen kunnen op de velden van voetbalclub Eerbeekse Boys deelnemen aan verschillende sporten en spellen. Hierbij wordt ook tegen andere scholen gestreden.

De jaarlijkse sportdag in Brummen wordt georganiseerd voor leerlingen uit de groepen 6 t/m 8. In 2019 vindt de sportdag plaats op dinsdagmiddag 14 mei. Deze sportdag wordt in samenwerking met verenigingen georganiseerd. De kinderen gaan hierbij in groepen op de fiets langs de verenigingen om overal kennis te maken met een bepaalde sport.

Voor meer informatie of het opzetten van een samenwerking, mail naar martijn@stichtingsportkompas.nl