Proefles bij Bertine Lentink: For Girls Only

Proefles Bertine Lentink(2)

Afgelopen maand gingen Lieve en Eline langs bij Bertine lentink voor een proefles. Bertine geeft met haar ‘For Girls Only’ een groepstraining voor alleen vrouwen. Elke vrouw kan hieraan meedoen voor een sterker lichaam en een betere conditie. Zwangere vrouwen of net bevallen vrouwen kunnen ook aan deze groepstraining meedoen. Bertine gaat per individu bekijken wat er mogelijk is om tijdens deze training het beste eruit te halen.

Van alle markten thuis

Bertine geeft elke week op dinsdag en zaterdag haar groepstraining in Zutphen en op woensdag en donderdag is ze met haar groep te vinden in Brummen. Bertine geeft ook personal training aan mensen die eens flink afgemat willen worden of aan mensen die binnenkort aan een wedstrijd meedoen. Kleinere groepen (2 tot 4 personen) kunnen ook een training krijgen bij Bertine. Voor elke situatie is er dus wel een oplossing te vinden. Bertine speelt op de deelnemers in en zegt bijvoorbeeld wat handig is om te doen als iets niet gaat of lukt.

Ervaringen

De proefles waar Lieve en Eline heengingen was op de vroege donderdagochtend en met sneeuw onder de sportschoenen begonnen ze de training met vier andere deelneemsters. Het sporten in de buitenlucht is hetgeen wat de deelnemers het leukst vinden aan de trainingen. ‘’Ondanks de kou, vond ik vooral het buiten sporten super!’’ Het is natuurlijk wel een intensieve bezigheid, dus je moet erg gemotiveerd zijn om aan dit soort trainingen mee te doen. Vroeg je bed uit, nog net niet onderuit gaan in de sneeuw, spierpijn de volgende dag. Het zijn allemaal dingen waar je wel rekening mee moet houden als je in deze tijd van het jaar buiten gaat sporten.

Lieve, Eline en de andere groepsleden waren vol lof over Bertines trainingen. ‘’Bertine weet heel goed waar ze mee bezig is en in de groepslessen past ze haar aan aan de individuele deelnemers, dat is top!’’ Bertine laat iedereen op haar eigen niveau meetrainen. Of je nou 30 oefeningen per minuut doet, of maar 5, je kan altijd je eigen ding doen. ‘’Het leuke aan de les van Bertine was dat je mee kon doen op je eigen niveau, als je op je eigen niveau bezig bent, voelt dat ook gewoon heel goed.’’

Een lekker en gezond einde

Na de training werd er nog even bijgepraat en werd er een stukje fruit genuttigd, aangeleverd door Versspecialist Erwin Jansen, die elke keer ervoor zorgt dat er na de training een gezond stuk fruit voor iedereen klaarligt. De versspecialist uit Brummen staat altijd voor Bertine(en eigenlijk voor heel Brummen) klaar en levert altijd lekkere versproducten.

Als je meer wilt weten over Bertine Lentink en haar trainingen. Ga dan naar haar website!

Deel dit bericht