Iedere maand deelt Bertine Lentink Food & Sport Coach een heerlijk recept met ons. Deze maand is het recept volkorenwraps met makreel, veldsla, komkommer en mayo. Als je ergens een instant vakantiegevoel van krijgt, dan is het wel picknicken. In het park om de hoek, op het strand. Of op een kleedje op de vloer in de huiskamer, als het ineens toch geen lekker weer blijkt te zijn. Geen uren voorbereiding en makkelijk mee te nemen. De volkorenwraps passen hierbij perfect.
Benodigdheden (voor 4 wraps)
6 Volkorenwraps
½ Komkommer
2 Eetlepels mayonaise
Gestoomde makreelfilets
Handvol veldsla
Kappertjes
Peper
Bereidingstijd: 5 minuten
Bereiding
Stap 1
Verwarm de wraps even kort in een koekenpan of oven.
Stap 2
Schil de komkommer en schaaf in dunne krullen, bijvoorbeeld met een kaasschaaf.
Stap 3
Besmeer iedere wrap met mayonaise en beleg met wat krullen komkommer en makreelfilet.
Stap 4
Maak af met eventueel nog wat veldsla, kappertjes en breng op smaak met peper.
Stap 5
Rol de wrap op en snijd doormidden, of verdeel ‘m in meerdere kleine stukjes.