Rhienderoord genomineerd voor ‘beste zwembad van Nederland’

ZwembadBranche Awards

Vorig jaar ontving Rhienderoord voor het eerst de nominatie in de categorie ‘beste accommodatie – tot 100.000 bezoekers per jaar’. Dit jaar maakt het Brummense zwembad opnieuw kans op het Gouden Zeepaardje. Op dinsdag 8 oktober wordt de winnaar bekend en vindt de uitreiking plaats. In de week voorafgaand aan de bekendmaking kunnen bezoekers genieten van feestelijke acties met kortingen op consumpties en activiteiten.

Publieksprijs

De verkiezing is een initiatief van de ZwembadBranche (ZZB). De ZwembadBranche Awards zijn een inhoudelijke publieksprijs. De scores komen uit een onafhankelijk consumentenonderzoek onder klanten. Rhienderoord scoorde op alle 10 onderdelen een cijfer hoger dan een 8. Daarbij springen ‘Veiligheid en toezicht’, ‘klantvriendelijkheid’ en ‘aquasportmogelijkheden’ eruit met een 8,8 als cijfer.

Sportkompas is als sportkoepel onder meer verantwoordelijk voor de exploitatie & beheer van de binnensportaccommodaties in de gemeente Brummen, waaronder ook het zwembad. Deze nominatie is voor het hele team dan ook een mooie kroon op het werk en motivatie voor het opzetten van nog meer leuke, laagdrempelige activiteiten om sport en beweging breed te stimuleren.

Deel dit bericht