Rhienderoord Zwem & Sport Plezier in de top 3 van Nederland

Beste-zwembad-2

Voor de tweede keer op rij zijn de ZwembadBranche awards uitgereikt. Deze awards worden bepaald aan de hand van klantbeoordelingen. Afgelopen dinsdag werden de winnaars bekend gemaakt, zij ontvingen elk een Gouden Zeepaardje.

Onder grote belangstelling werden de winnaars van verschillende categorieën bekend gemaakt. Rhienderoord Zwem & Sport Plezier was genomineerd in de categorie tot 100.000 bezoekers en is uiteindelijk als derde geëindigd, wat een hele mooie prestatie is!

Voorafgaand aan de nominatie hebben de bezoekers van zwembaden in heel Nederland hun stem en beoordeling uit kunnen brengen. Daarbij werd gekeken naar de toegevoegde waarde van een zwembad binnen de betreffende gemeente en werd de vraag gesteld wat een team tot het beste zwembadteam van Nederland maakt.

Met een klantwaardering van 8.6 is het team van Rhienderoord derde geworden. Met recht is het team blij met deze erkenning en waardering van de bezoekers. Medewerkers Jimmy Veerink en Jacco Peelen mochten de bloemen en de prijs in ontvangst nemen.

Ook het komende jaar zal Rhienderoord werken aan de speerpunten zoals kwaliteit, hygiëne en service. Op naar de volgende award uitreiking!

 

 

Deel dit bericht