Schoolhandbaltoernooi 2018

DSCF0590

18 april jl., hield Handbal Vereniging Brummen haar jaarlijkse schoolhandbaltoernooi op de velden van Voetbal Vereniging Oeken. Onder prachtige weersomstandigheden handbalden ongeveer 185 kinderen de onderlinge wedstrijden. Er was veel support van ouders, opa’s en oma’s.

Bij de groepen 3/4 en 5/6 ging het om het totaal aantal behaalde punten. Een gewonnen wedstrijd leverde 2 punten op, gelijk spel 1. Dat gaf de volgende uitslag:

1e Het@Park 1
2e C. van Leeuwenschool 1
3e Pancratiusschool 1

1e Pancratiusschool 3
2e Het@Park 2
3e Pancratiusschool 2

Voor de groepen 7 en 8 waren er, zeer spannende, kruisfinales met soms minimaal verschil. De uitslag werd:

1e C. van Leeuwenschool 0
2e Het@Park 3
3e Pancratiusschool 4.

Uit handen van bestuurslid Ronald Tuurenhout en Martine Völke ontvingen alle winnaars een mooie beker. De organisatie kan terug kijken op een geweldig toernooi en bedankt alle vrijwilligers.

(Bron: https://www.handbal-brummen.nl/schoolhandbal-toernooi-2018/)