Schoolvoetbal toernooi groot succes!

winnaars schoolvoetbaltoernooi

BRUMMEN – Ruim 270 basisschoolkinderen stonden woensdag 13 april tussen de middag klaar om de strijd met elkaar aan te gaan op het voetbalveld van Sportclub Brummen op sportpark de Hazenberg. Hier werd de 24e editie van het schoolvoetbaltoernooi gehouden. Dit jaar mocht het toernooi ook een nieuwe hoofdsponsor welkom heten, namelijk: Alfa Accountants & Adviseurs.

De kinderen van de basisscholen uit Brummen, Empe en Leuvenheim hebben weer een sportieve middag vol vertier gehad. Het was een prachtige dag, met aan het einde een klein miezerbuitje maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Alle teams (mix, meisjes en jongens) waren verdeel over verschillende poules, wat zorgde voor leuk samenspel tussen de jongens en meisjes van de verschillende basisscholen. Nadat de teams hun poulewedstrijden en de grote finales hadden gespeeld, bleek dat basisschool De Ontdekking de grote winnaar van het toernooi was geworden.

Door de organisatie werden de bekers en de grote wisselbeker, gewonnen door De Ontdekking (groep 7/8 jongens). Zowaar mogen de meisjes en het jongens elftal (groep 7/8) van basisschool De Ontdekking deelnemen op 18 mei 2022 aan de regiofinales die dit jaar gespeeld op de velden van VV Doetinchem.

Deel dit bericht