Natte pakken bij seizoensafsluiting Karate Club Eerbeek

karate

Karate Club Eerbeek heeft vrijdag het eerste deel van het seizoen op een ludieke wijze afgesloten. Alle leden hebben zich verzameld bij de DOJO aan de Handelstraat en moesten al in de Karate-Gi aanwezig zijn.

Er was een verrassing voorbereid en de zwembroek moest aan, want het zou zweten worden en ook erg nat. Op de avond zijn door diverse vrijwilligers van de club de leden gebracht naar het zwembad Coldenhove om daar een training op het buitenveld te doen en af te sluiten met een heerlijke watertraining. We hebben met zijn allen heerlijk genoten en de avond gezellig afgesloten met een lekker snack. Nu kan iedereen genieten van een welverdiende vakantie.

Wil je meer weten over Karate Club Eerbeek? Neem dan een kijkje op hun website.