Shaolin Kids – Kung Fu voor kinderen

bkpam2183781_mainfoto1-3

Shaolin Kids is een Kung Fu groep voor kinderen van 4 tot 7 jaar. In deze groep maken de kinderen spelenderwijs kennis met Shaolin Kung Fu. In het lesprogramma zit een uitgebreide weerbaarheidstraining voor kinderen. De lessen zijn zeer gevarieerd en vooral leuk om te doen.

Globaal ziet de lesopbouw er als volgt uit:

Weerbaarheid Kids | 15 minuten
Bij het weerbaarheidsprogramma voor kids leren de kinderen wat ze kunnen doen bij conflicten of pesten. Ze leren hun grenzen aangeven, een juiste houding aan te nemen, trainen reactievermogen en stemgebruik maar leren ook om te incasseren. Naast de weerbaarheid is er ook aandacht voor zelfverdediging voor kids met o.a. weringen, weglopen en valbreken.

Spel | 15 minuten
Met plezier in wat je doet leer je sneller, beter en makkelijker. Ook tijdens spel leren de kids belangrijke vaardigheden. Beweging voor kinderen is gezond en belangrijk voor de groei.

Shaolin Kung Fu Basis | 15 minuten
Leerlingen krijgen les in basis standen en bewegingen uit het Shaolin Kung Fu. In dit gedeelte van de les is er veel aandacht voor lenigheid. Leerlingen leren ook de Shaolin basis 18 en de stijl Wu Bu Quan.

De Kung Fu Kids sporten, spelen en leren in een veilige en plezierige omgeving. Ouders mogen tijdens de training aanwezig zijn of een kop koffie drinken in de horecagelegenheid. De lessen worden verzorgd door Patrick (rijkserkend leraar martial arts) en Linda (Pabo/instructeur Kung Fu Kids). De Shaolin Kung Fu Kids kunnen vanaf 7 jaar, in overleg, overstappen naar de volgende groep.

Trainen bij de KungFu Kids is leuk, leerzaam en gezond! Kom langs voor een proefles en leer de technieken uit het traditionele Shaolin Kung Fu. Stuur een mail voor een gratis proefles.

Tijden:
Zondag 09.00 – 09.45 uur
Woensdag 16.00 – 17.00 uur

Locatie:
Sporthal Rhienderoord
L.R. Beijnenlaan 20 Brummen

Deel dit bericht