SJO Oeken-Brummen Vrouwen 1 kampioen

kampioensteam SJO Oeken Brummen VR1

Het is de vrouwen van SJO Oeken-Brummen gelukt om op de laatste speeldag het tweede kampioenschap in drie seizoenen binnen te slepen. Het zag er tot de voorlaatste competitiewedstrijd naar uit dat de vrouwen van SJO Oeken-Brummen tweede zouden worden. Via de nacompetitie zouden de vrouwen dan een promotie naar de tweede klasse moeten bewerkstelligen.

Koploper Ulftse Boys liet tot ieders verbazing dure punten liggen in de kampioensrace op de voorlaatste competitiedag bij V en L in Terwolde. De vrouwen, onder leiding van Leen Bronkhorst, hadden ineens zelf weer de touwtjes in handen. Het kampioenschap en daarmee de promotie naar de tweede klasse A categorie zondag lag dus voor het grijpen. Op een goed gevuld sportpark de Hazenberg werd uiteindelijk via een overtuigende 4-0 winst in de thuiswedstrijd tegen Roda 28 de titel binnengehaald.

Nieuwe trainer gezocht

In verband met het vertrek van succestrainer Leen Bronkhorst is SJO Oeken-Brummen voor het nieuwe seizoen op zoek naar een nieuwe trainer of trainster die de uitdaging in de tweede klasse aandurft. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Eddy Vermaat; 0622206233 of via het mailadres: meiden@oeken.nl. Je kunt ook contact opnemen met Joop Schijff; 0639079941  of via de het emailadres: email@joopschijff.nl.

Het is SJO Oeken-Brummen gelukt om een voltallige jeugdlijn bij de meiden te bewerkstelligen. Naast de gepromoveerde vrouwen zal er een MO19, MO17, MO15, MO13 en één of twee MO11 teams te vinden zijn op sportparken De Overkant in Oeken en De Hazenberg in Brummen. Nieuwe leden zijn en blijven uiteraard van harte welkom, met name bij VR1 en MO19 kunnen een helpende hand gebruiken. Aanmelden kan ook via de hiervoor genoemde coördinatoren.

Wij feliciteren SJO Oeken-Brummen Vrouwen 1 met het behaalde kampioenschap.