Online sportcafé: “blijf je club trouw”

Online sportcafe

Donderdag 29 april van 19.00 – 21.30 uur staat het online sportcafé op de agenda.

Een avond speciaal voor de verenigingen en sportaanbieders van de gemeente Brummen met als thema “Blijf je club trouw “. In deze online sessie breek je uit de geijkte denkpaden. We laten je met een andere blik kijken naar kansen om leden te binden en te behouden in en na corona-tijd. We zetten je brein op scherp met diverse creatief denken tools, zodat je vanuit onverwachte hoek tot unieke en praktische  ideeën komt voor de vereniging of club. Het is een sessie met snelheid,  interactie en een lach. De sessie wordt begeleid door Start2Create.

Opgeven voor dit online sportcafé kan door een mail te sturen naar Jacco@stichtingsportkompas.nl