Sporthal de Bhoele heeft een metamorfose gekregen.

IMG_0175

Eerbeek – Afgelopen zomer heeft sporthal de Bhoele in Eerbeek een nieuwe vloer gekregen.
De oude vloer voldeed niet meer aan de behoefte van de sporters en was daarmee toe aan vervanging. De nieuwe vloer heeft de perfecte balans tussen schokabsorptie en veerkracht. Dit vermindert vermoeidheid bij de sporters en voorkomt letsel. Daarbij is de kleur ook veranderd van grijs/groen naar helder blauw. Afgelopen week was de eerste training en daarmee ook direct de ingebruikneming van de nieuwe vloer. Deze werd goed ontvangen door de meiden van volleybal vereniging Spiker uit Eerbeek. Vol met enthousiasme kwamen ze naar binnen gerend om weer met elkaar te kunnen trainen op de vernieuwde sportvloer.

 

Deel dit bericht
Aankomende evenementen