Sportiefste inwoners van de Gemeente Brummen: de top 3

top 3

Afgelopen juni ging stichting Sportkompas op zoek naar de sportiefste personen uit de gemeente Brummen. Op de oproep die we daarvoor plaatsten werd veelvuldig gereageerd. Begin juli maakten we de top 3 bekend: Bertine Lentink was de absolute nummer één, de tweede plek was voor Guus Beking en Linda Ooms werd derde. Drie zeer verdiende titels, want de levens van deze sportievelingen staan voor een groot deel in het teken van sport en gezondheid.

Eline van de redactie zocht de winnaars op voor een nadere kennismaking. Dat resulteerde in de twee onderstaande artikelen. Lees en laat je inspireren! Oh, en doe je mee aan de Brummense Dijkloop, die Bertine, Guus en Linda in samenwerking met stichting Sportkompas organiseren? Iedereen is van harte welkom! Meer informatie over de Brummense Dijkloop vind je hier.

Klik op onderstaande afbeelding om het volledige artikel over Bertine Lentink te lezen:

Klik op onderstaande afbeelding om het volledige artikel over Guus Beking en Linda Ooms te lezen: