Sportkeuzetest Testcentrum Groei B.V.

sportkeuzetest (5)

Wil jij graag sporten maar heb jij nog niet echt een idee welke sport het beste bij jou past? Weet je niet wat de mogelijkheden zijn op gebied van sport in jouw omgeving? Testcentrum Groei B.V. geeft met hun nieuwe sportkeuzetest antwoord op onder andere deze vragen!

Wat is Testcentrum Groei B.V.?

Testcentrum Groei B.V. is opgericht in 2012 in Zaltbommel. De organisatie is ontstaan vanuit Onderwijsbureau Groei. Onderwijsbureau Groei is een dynamische onderwijsorganisatie die sinds 2001 onderwijsproducten ontwikkelt en onderwijs organiseert voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Na vragen vanuit de Rijksoverheid en diverse gemeenten om tests te ontwikkelen en te publiceren is er besloten om voor het publiceren van tests een online testplatform op te richten: Testcentrum Groei B.V.. Testcentrum Groei B.V. wil mensen ondersteunen in het verkrijgen van inzicht en in het nemen van de volgende stap in hun persoonlijke groei. Ze bieden informatie, tests en tools aan particulieren en organisaties aan om inzicht te krijgen in hun persoonlijkheid, interesses en niveau van functioneren.

Sportkeuzetest

Testcentrum Groei B.V. heeft onlangs een sportkeuzetest uitgebracht. Deze test helpt je om een sport te vinden die het beste bij jou past. Aan de hand van 30 vragen wordt er gekeken naar je interesses en voorkeuren. Aan het einde van de test worden 50 verschillende sporten vergeleken en wordt er voor jou een top 10 samengesteld. Er volgen tien sporten met bijbehorende percentages die jou vertellen hoeveel de sport bij jou past. Dit kan jou helpen om een sport te vinden die voor jou is weggelegd. Deze test helpt mensen om te beginnen met sporten en bewegen en dat is iets wat de gemeente Brummen erg belangrijk vindt en waar ze veel aandacht aan besteden.

Wil jij weten welke sport er perfect bij jou past en wat de mogelijkheden zijn? Vul dan de sportkeuzetest, zonder registratie en kosten, in op de website van Testcentrum Groei B.V.!

Voor de mogelijkheden in de gemeente Brummen op gebied van sport kun je ook op onze website terecht.

 

Deel dit bericht