Start handbalvereniging Brummen training H/F 5,6,7 en 8 jarigen groot succes.

handbal jeugd 01

Op woensdag 28 april jl. startte Handbalvereniging Brummen voor het eerst met het trainen van H/F-jeugd. Dit zijn kinderen in de leeftijd van 5, 6, 7 en 8 jaar, voor jongens en meisjes. Op deze eerste training waren veel kinderen aanwezig om kennis te maken met deze sport. Het aantal was boven verwachting. 

Lijkt handbal u ook iets voor uw zoon/dochter kom dan gerust naar een training toe. De training wordt op woensdagmiddag gehouden om 15.30 uur  op het veldje aan de Schaepmanstraat te Brummen.  Iedereen is van harte welkom. Handbal wordt in deze leeftijdscategorie gemengd gespeeld. Bij voldoende animo kan er aan toernooitjes, die door diverse verenigingen worden georganiseerd, worden meegedaan. Deze toernooitjes worden 1 of 2 maal per maand gehouden.

Komen jullie ook de volgende keer naar het veldje aan de Scheapmanstraat te Brummen op woensdagmiddag om kennis te maken met de handbalsport. 

Wilt U meer informatie over deze groep  dan kunt u telefonische contact opnemen met het secretariaat 06-23701444 of mail naar info@handbal-brummen.nl 

Website

 

Deel dit bericht