Stel je vraag aan Olympisch kampioen Elis Ligtlee op 13 augustus a.s. op de Zomermarkt in Eerbeek

Deze foto is gemaakt door Stan Bouman Photography.
Deze foto is gemaakt door Stan Bouman Photography.

Bijna drie jaar geleden won Elis Ligtlee haar gouden medaille tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. 13 augustus, de daadwerkelijke datum, is dan ook een mooi moment om stil te staan bij dit succes, terug te blikken op de afgelopen jaren én vooruit te kijken naar de toekomst. Hoe leuk is het dat jij op die dag je eigen vraag kunt stellen aan Elis?! Ze zal die dag namelijk aanwezig zijn op de Zomermarkt in Eerbeek, waar je haar tussen 16:00 en 16:45u kunt ontmoeten.

De afgelopen maanden is er veel veranderd in het leven van Elis. Ze was zeventien jaar actief in de topsport toen ze eind 2018 besloot om een punt te zetten achter haar topsportcarrière. Het was tijd voor iets nieuws. Want: “Het leven is veel te kort om iets te doen waar je niet blij van wordt,” vertelde ze ons toen we haar in februari interviewden. En daar is natuurlijk geen speld tussen te krijgen.

Inmiddels kunnen we wel stellen dat Elis inderdaad weer dingen doet waar ze blij van wordt. In mei lanceerde ze haar eigen bedrijf, ‘Elis Ligtlee Sports & Lifestyle’, waarmee ze op basis van haar eigen ervaringen en kennis anderen wil inspireren ook voor ‘goud’ te gaan. Momenteel gaat ze twee dagen per week naar school voor het behalen van de nodige diploma’s om professioneel trainer te worden. Daarnaast is ze druk met het geven van lezingen en interviews.

Op 13 augustus zal ze dus in Eerbeek aanwezig zijn. Voor Elis heel bijzonder, geeft ze aan. “Ik vind het erg leuk om drie jaar later op de Zomermarkt in Eerbeek terug te kunnen blikken op de Olympische medaille, samen met alle inwoners en vakantiegangers die daar aanwezig zullen zijn.” Ook jij kunt erbij zijn: tussen 16:00 en 16:45u is Elis te vinden bij de stand van RTV Veluwezoom, waar je haar jouw vraag kunt stellen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om na afloop met Elis op de foto te gaan of een handtekening te scoren. Hier lees je meer over dit evenement.

Ook is Elis momenteel te zien in het NPO-programma ‘Meer dan Goud’. In dit programma komen meerdere ex-topsporters aan het woord zoals Kim Lammers, Hans van Breukelen, Erben Wennemars, Leontien van Moorsel en Bas van de Goor, die allen een ‘eigen’ aflevering hebben binnen dit programma. Vrijdag 16 augustus wordt de aflevering over Elis uitgezonden. “Ik denk dat het een hele mooie aflevering gaat worden, met een lach en een traan. Het programma heeft onze verhalen super mooi in beeld gebracht, het geeft goed weer hoe ik mij op dat moment voelde,” aldus Elis. Kijken, dus! ‘Meer dan Goud’ met Elis Ligtlee is te zien op vrijdag 16 augustus om 21.35 uur op NPO1.

Fotocredits: Stan Bouman Photography

Deel dit bericht