Train2Perfection opent tweede private gym

Train2Perfection (2)

Ingezonden door Train2Perfection

Train2Perfection heeft haar tweede locatie geopend in Beekbergen. Sonny en Simone Scherpenzeel, de eigenaren van Train2Perfection, besloten een halfjaar geleden om een nieuwe locatie te openen. Na de vestiging in Eerbeek kwam er ook een vestiging in Beekbergen.

Wie is Train2Perfection?

Train2Perfection is een organisatie die mensen begeleidt naar een gezonde leefstijl. Train2Perfection gelooft in een persoonlijke aanpak waarbij drie elementen bepalend zijn om een goede leefstijl te creëren. Gedrag, voeding en training zijn de benodigde elementen. Doordat zij zich niet alleen richten op slechts één van de genoemde facetten is de kans op een langdurig resultaat ook vele malen groter dan wanneer je enkel en alleen voedingsadvies, hulp bij gedragsverandering of hulp bij beweging krijgt.

Bij Train2Perfection is het mogelijk om één op één begeleid te worden. Je kunt ook samen met iemand of in een klein groepje trainen. De eigenaren Sonny en Simone Scherpenzeel geven aan dat er veel mensen bij hen komen met uiteenlopende doelstellingen. Doelstellingen variëren van afvallen, sterker worden tot spiermassa opbouwen. Train2Perfection staat inmiddels al vijf jaar bekend om de langdurige resultaten die ze met de klanten weten te behalen. Honderden mensen hebben hun weg gevonden naar de gym. Nagenoeg iedereen is zeer tevreden over de aanpak en de behaalde resultaten.

Nieuwe locatie in Beekbergen

Sinds een half jaar hebben Sonny en Simone hun tweede locatie geopend in Beekbergen. In Eerbeek en Beekbergen zijn ze de enige Personal Trainers die zo een concept neergezet hebben waarbij je op meerdere vlakken begeleid wordt. In de loop der jaren is het team uitgebreid naar 4 Personal Trainers en heeft Train2Perfection naast haar bestaande aanbod een geheel eigen traject ontwikkeld specifiek voor mensen die willen afvallen. Met de zomer voor de deur is hier nu veel animo voor.

Dit gebeurt allemaal in hun eigen exclusieve studio’s in Eerbeek en Beekbergen. Vanuit hier geven ze niet alleen uitdagende trainingen binnen, maar gaan ze, mits de sporter dat wil, ook naar buiten voor hardloop trainingen, bootcamps en andere leuke buitentrainingen. Verder biedt Train2Perfection ook de mogelijkheid om eens lekker te ontspannen doormiddel van een ontspannings- of sportmassage.

Als het jou ook aanspreekt om je leefstijl nog voor de zomer om te gooien en op een gezonde en verantwoorde manier te werken aan jouw doelstelling, bel of mail Train2Perfection dan voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Je kunt bellen naar het nummer: 0638225992 of mailen naar info@train2perfection.nl.

Ga voor meer informatie naar de website van Train2Perfection!

Deel dit bericht