Uitgelicht: BuitenFit bij Fysiotherapie Eerbeek en Loenen

Buitenfit (2)

Het weer is lekker en het is ideaal om buiten te sporten. Fysiotherapie Eerbeek en Loenen springt hierop in met hun nieuwe tak van sport: Buitenfit. Geschikt voor iedereen die naar buiten wil om te sporten. Nick van de redactie sprak met Fysiotherapie Eerbeek en Loenen.

BuitenFit is een nieuw onderdeel van de FysioFit. Iedereen die zin heeft om na een uurtje moe en voldaan naar huis te gaan is geschikt voor de BuitenFit. Onder begeleiding van een fysiotherapeut gaat de groep de omgeving in en doen zij oefeningen met de “attributen” die zij onderweg tegenkomen. Van klimtoestellen tot omgevallen bomen, alles kan gebruikt worden. Over de training is nagedacht en alle spiergroepen komen dan ook aan bod. Buitenfit is elke donderdag van 19:00-20:00 en draait het hele jaar door.

BuitenFit is voor mensen die net iets meer willen dan fitness. Veel deelnemers verleggen hun grenzen en komen erachter dat ze tot meer in staat zijn dan ze dachten. Een leuke uitdaging dus voor de deelnemers.

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende vorm van sport? Meld je dan aan voor een proefles!

Voor meer informatie of het aanmelden voor een proefles kun je contact opnemen via: info@fysio-eerbeek.nl of bellen naar het nummer 0313 – 65 11 96.

 

Deel dit bericht