Uitnodiging interactieve webinars

sportkeuzetest (4)

De sportwereld begeeft zich in vreemde, onvoorspelbare tijden die vragen om een groot aanpassingsvermogen en andere kennis. Om jouw sportorganisatie hierbij te ondersteunen nodigen we je graag uit om aan te sluiten bij een of meerdere van de georganiseerde (kosteloze) webinars die plaatsvinden in november en december. Tijdens deze webinars wordt jouw sportorganisatie, in groepsverband, concreet op weg geholpen aan de hand van een breed scala aan thema’s. De webinars bevatten vele praktijkgerichte handvatten en voldoende ruimte voor vragen, zodat je na jouw deelname meteen aan de slag kunt gaan voor jouw organisatie.

Bekijk in de bijlage het aanbod en meld je snel aan, want vol is vol!

Uitnodiging interactive webinars en online workshops vanuit het Sportakkoord

Keuze uit:

Modern besturen

Jouw club klaar voor de toekomst

Duurzame sportaccommodatie

Financieel gezond de crisis door 2.0

Een beetje opvoeder

Vrijwilligersmanagement

Gezonde sportomgeving

Sociale veiligheid

Communicatie, juist nu maar hoe?

Vrijwilligersmanagement

Jouw club klaar voor de toekomst

Een beetje opvoeder

4 inzichten voor de verenigingsscheidsrechter

Sociale veiligheid

Modern besturen

Communicatie, juist nu maar hoe?

4 inzichten voor de verenigingsscheidsrechter

Financieel gezond de crisis door 2.0