Uitnodiging voor vrijwilligers; hoe pak ik het aan?

Screenshot 2021-10-19 at 10.40.13

Werk je als vrijwilliger met mensen met een beperking? Dan nodigen we je uit voor de vrijwilligersmiddag. Hier krijg je informatie over beperkingen en omgang. Dit kan je helpen om de ander beter te begrijpen. Zo kan iedereen, mensen met en zonder beperking, beter samenleven.

We organiseren drie workshops in twee rondes. Je kunt deelnemen aan twee workshops. Door de workshops krijg je meer kennis, tips en leer je vaardigheden over het omgaan met mensen met een beperking. Je leert ook hoe zij iets kunnen beleven. Mensen met een beperking, ervaringsdeskundigen, zullen meewerken in de workshops. Natuurlijk is er ook ruimte voor jouw vragen. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Deze middag is er ook ruimte om te netwerken en informatie te delen.

Workshops
Rolstoeltraining – Diana Krans / Klimmendaal en ervaringsdeskundige lichamelijke beperkingen Erwin te Boekhorst
Omgaan met visuele beperkingen – Martin IJsseldijk / Visio en ervaringsdeskundigen visuele beperkingen Tristan Bangma en Sevinc Celik
Omgaan met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) – Anke Hendriks/ Siza en ervaringsdeskundige NAH Tamara Neeft

Informatie bij: l.wildenberg@stimenz.nl / 088-784 64 64 of D.krans@klimmendaal.nl / 06- 83157775

Er kunnen maximaal 50 mensen meedoen. Geef het door en geef je snel op!

Meld je aan via www.apeldoornpaktaan.nl