Uniek sporten kalender

Kalender_Brummen

We hebben iets heel erg gaafs! Namelijk de Uniek sporten kalender. Dit project is een samenwerking vanuit Uniek Sporten Stedendriehoek waaronder Apeldoorn, Brummen, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen vallen. Inmiddels hebben zich al meer dan 50 sportaanbieders aangemeld en hun deelname toegezegd.

Wat is het voor een kalender?
Om het sportaanbod onder de aandacht te brengen heeft uniek sporten speciale kalenders ontwikkeld. De kalender laat het totale aanbod in de regio Stedendriehoek zien. Op de kalender word er maandelijks één of meerdere sporten uitgelicht.

Wat is Uniek Sporten?

Sporten en bewegen is niet alleen gezond, maar ook erg leuk om te doen! Het is goed voor je conditie, je wordt er fit en vrolijk van én tijdens het sporten kun je sociale contacten opdoen. Uniek Sporten vindt daarom dat sporten voor iedereen belangrijk is, een beperking hoeft daarbij geen belemmering te zijn.

Bij Uniek Sporten wordt er gewerkt vanuit regionale samenwerkingsverbanden die het sport aanbod voor mensen met een beperking bevorderen. Vanuit deze samenwerkingsverbanden worden sportaanbieders ondersteund die gehandicaptensport willen aanbieden, ook worden mensen met een beperking geholpen in het vinden van de juiste sport. Zo worden sporters en sportaanbieders met elkaar in contact gebracht. De samenwerkingsverbanden ofwel sportloketten bestaan uit diverse partners en hebben een werkwijze die aansluit bij de regionale behoeften. Voor meer informatie kun je terecht bij de contactpersoon in jouw regio. Zo worden de lijntjes kort gehouden en is een antwoord nooit ver weg!

 

Deel dit bericht

Uniek sporten: Salsa workshop

We hebben iets heel erg gaafs! Namelijk de Uniek sporten kalender. Dit project is een samenwerking vanuit Uniek Sporten Stedendriehoek waaronder Apeldoorn, Brummen, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen vallen. Inmiddels…