VACATURE: Allround zwemonderwijzer/ allround medewerker

aquagym

Stichting Sportkompas is vanaf 1 september op zoek naar een allround zwemonderwijzer / medewerker. Als allround zwemonderwijzer / medewerker ben je o.a. verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen en aquasporten, het houden van toezicht, uitvoeren van activiteiten en schoonhouden van onze sportaccommodatie. Maar, ben je een gediplomeerde vakleerkracht lichamelijke opvoeding dan kunnen we deze baan nog veel uitdagender maken.

Combineer deze vacature met onze vacature voor docent leraar lichamelijke opvoeding (4uur per week) en je hebt een zeer gevarieerde baan. Een combinatie die meerdere collega’s maken en waarderen.

Wie zoeken wij?

  • Je bent proactief en beschikt over goede communicatieve en contactuele eigenschappen.
  • Je bent flexibel in werkzaamheden, uren en bereid om op onregelmatige tijden te werken.
  • Je voelt je verantwoordelijk, je bent gemotiveerd en werkt zelfstandig.
  • Je beschikt over de eigenschappen geduldig, representatief, inlevingsvermogen en gastgericht.
  • Je beschikt over de juiste papieren voor zwemonderwijzer incl. EHBO met reanimatie, of je bent bereid deze te behalen.
  • Je bent woonachtig in de gemeente Brummen of omgeving.

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende, uitdagende functie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is.
  • Een prettige, collegiale werkomgeving in een klein, zelfstandig team.
  • Een arbeidscontract flexitimer voor 18 – 24  uur per week voor in eerste instantie voor de periode van 1 jaar en bij goed functioneren kan het contract worden verlengd.
  • De functie wordt conform de CAO Zwembaden ingeschaald.

Belangstelling?

Ben jij die allround zwemonderwijzer/ allround medewerker die wij zoeken? Stuur dan een korte, bondige schriftelijke motivatie met curriculum vitae voor vrijdag 31 juli a.s. per email aan Jacco@stichtingsportkompas.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacco Peelen.

Deel dit bericht
Vacatures Sportkompas

VACATURE: Horeca en receptiemedewerker

Stichting Sportkompas is vanaf 1 september op zoek naar een allround zwemonderwijzer / medewerker. Als allround zwemonderwijzer / medewerker ben je o.a. verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen en aquasporten,…

VACATURE: oproepkracht

Stichting Sportkompas is vanaf 1 september op zoek naar een allround zwemonderwijzer / medewerker. Als allround zwemonderwijzer / medewerker ben je o.a. verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen en aquasporten,…
Aankomende evenementen