Vacature: Horeca en receptiemedewerker Rhienderoord

receptievacature

Als horeca en receptiemedewerker bij Rhienderoord ben je het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Je geeft de gasten een warm welkom en staat ze op een enthousiaste, dienstverlenende en positieve wijze (telefonisch) te woord. Je verkoopt onze diensten, geeft advies aan onze gasten, lost klachten op, verricht licht administratief werk en je bent gastvrouw of -heer in onze horeca. Je maakt onderdeel uit van team Horeca & Receptie.

Taken

• Het geven van de juiste informatie over onze producten en diensten.
  • Verrichten van lichte administratieve werkzaamheden als het inschrijven van gasten, koppelen aan abonnementen, lesgroepen en het zorg dragen voor de betaling.
  • Het bereiden van gerechten en verzorgen van dranken.
  • Verzorgt facilitaire werkzaamheden in onze accommodatie.
  • Je bent een verbindende factor tussen alle afdelingen in onze organisatie.

Wie zoeken wij?

• Je bent pro-actief en beschikt over goede communicatieve en contactuele eigenschappen.
  • Je bent flexibel in werkzaamheden, uren en bereid om op onregelmatige tijden te werken.
  • Je voelt je verantwoordelijk, je bent gemotiveerd en werkt zelfstandig.
  • Je beschikt over de eigenschappen geduldig, representatief, inlevingsvermogen en gastgericht.
  • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau en bent bij voorkeur woonachtig in de gemeente Brummen.

Wat bieden wij?

• Een afwisselende, uitdagende functie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is.
  • Een prettige, collegiale werkomgeving in een klein, zelfstandig team.
  • Een arbeidscontract flexitimer voor 12 – 16 uur per week, in eerste instantie voor de periode van 1 jaar en bij goed functioneren kan het contract worden verlengd.
  • De functie wordt conform de CAO Zwembaden ingeschaald.

Belangstelling?

Ben jij de gastvrouw of –heer die wij zoeken? Stuur dan een korte en bondige schriftelijke motivatie met curriculum vitae voor maandag 22 juli a.s. per e-mail aan lucia@stichtingsportkompas.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lucia Derickx of Vivian Tromp.