VACATURE: Leraarondersteuner bewegingsonderwijs en buurtsportcoach

SK5

Stichting Sportkompas verzorgt voor een aantal scholen in de gemeente Brummen bewegings-onderwijs, pleinactiviteiten en natte gymlessen. Als leraarondersteuner bewegingsonderwijs maak je deel uit van het team Sportservice en geef je op de eerste plaats samen met een beweegdocent bewegingslessen voor het basisonderwijs, waarbij je mogelijk ook wordt ingezet bij de andere activiteiten. Gevarieerd werk!

Wie zoeken wij?

• Je verzorgt bewegingslessen voor het basisonderwijs, pleinactiviteiten en diverse sport en beweegprojecten.
  • Je beschikt over een MBO diploma sport en bewegen niveau 4  (of een vergelijkbaar diploma) voor het geven van bewegingslessen aan (basis)scholen.
  • Je hebt ervaring in het zelfstandig organiseren van activiteiten en bewegingslessen.
  • Je bent pro-actief en beschikt over goede communicatieve en contactuele eigenschappen.
  • Je bent flexibel in werkzaamheden en uren.
  • Je kunt projectmatig werken gericht op de doelen en het resultaat en werkt in mogelijkheden en kansen.

Wat bieden wij?

• Een afwisselende, uitdagende functie voor circa 30 uur per week binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. Er is eventueel een mogelijkheid om het aantal uren uit te breiden
  • Een prettige, collegiale werkomgeving in een klein, zelfstandig team.
  • Een arbeidscontract voor in eerste instantie voor het schoolseizoen 2021-2022, met mogelijkheid van verlenging.
  • De functie wordt conform de CAO Zwembaden ingeschaald.

Belangstelling?

Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan voor 10 augustus 2021 een korte, bondige schriftelijke motivatie met curriculum vitae per email aan jacco@stichtingsportkompas.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacco Peelen (06-4849.2448) of Lucia Derickx (06-2211.0071).