VACATURE: Vakleerkracht lichamelijke opvoeding (4 uur per week / 16 uur in combinatie met een functie als allround zwembad medewerker)

volley7

Stichting Sportkompas is vanaf 1 september op zoek naar een docent lichamelijk opvoeding. Als docent lichamelijk opvoeding ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van gymlessen aan basisschoolleerlingen in de gemeente Brummen en het organiseren en uitvoeren van sportactiviteiten.

Wie zoeken wij?

• Je bent proactief en beschikt over goede communicatieve en contactuele eigenschappen.
  • Je bent flexibel in werkzaamheden en beschikbaarheid.
  • Je voelt je verantwoordelijk, je bent gemotiveerd en werkt zelfstandig.
  • Je beschikt over de eigenschappen geduldig, representatief, inlevingsvermogen en leerlinggericht.
  • Je beschikt over de juiste diploma’s voor vakleerkracht lichamelijke opvoeding incl. EHBO met reanimatie.
  • Je bent woonachtig in de gemeente Brummen of omgeving.

Wat bieden wij?

• Een afwisselende, uitdagende functie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is.
  • Een prettige, collegiale werkomgeving in een klein, zelfstandig team.
  • Een arbeidscontract flextimer voor 4 uur per week voor in eerste instantie voor de periode van 1 jaar en bij goed functioneren kan het contract worden verlengd.
  • De functie wordt conform de CAO Zwembaden ingeschaald.

Let op! Deze functie is te combineren met onze vacature voor allround zwemonderwijzer. Hierdoor kunnen we je een uitdagende en echt gevarieerde baan aanbieden voor 16 uur per week. Meerdere collega’s uit ons team hebben een gecombineerde baan en het bevalt ze uitstekend.

Belangstelling?

Ben jij de vakleerkracht lichamelijke opvoeding die wij zoeken? Stuur dan een korte, bondige schriftelijke motivatie met curriculum vitae voor vrijdag 14 augustus a.s. per email aan Jacco@stichtingsportkompas.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacco Peelen.