VACATURE: Verenigingsondersteuner stichting Sportkompas (PT 20-24 uur p/week)

team-sportservice

Voor de afdeling Sportservice van stichting Sportkompas zijn wij op zoek naar versterking! Als verenigingsondersteuner onderhoud je contact met sportverenigingen in de gemeente Brummen en geef je informatie, advies en ondersteuning met als doel de verenigingen te versterken en te professionaliseren. De verenigingsondersteuner stimuleert de samenwerking tussen de verenigingen en begeleidt hen bij kennisuitwisseling.

Je bent een verbinder, spin in het web en houdt de ontwikkelingen in de sportwereld scherp in de gaten en anticipeert daarop. Daarnaast ben je nauw betrokken bij het organiseren van sportevenementen waar verenigingen aan bijdragen zoals de Koningsspelen, schoolclinics, sportdagen en de Nationale Sportweek.

Taken

• Het geven van informatie, ondersteuning en advies aan sportverenigingen.
  • Het geven c.q. organiseren van deskundigheidsbevordering en themabijeenkomsten.
  • Het beheren van relaties, onderhouden van contacten, opbouwen en onderhouden van het netwerk.
  • Het samenwerken met maatschappelijke en commerciële organisaties rondom de sportverenigingen en sportparken.
  • Het coördineren, organiseren en ondersteunen van projecten zoals sportimpulsen en sportevenementen.

Wie zoeken wij?

• Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur heb je de opleiding Sport & Management afgerond en/of lesgeefbevoegdheid.
  • Je bent flexibel in werkzaamheden en uren en bereid om op onregelmatige tijden te werken (na schooltijd, avonden, weekenden, vakanties).
  • Je bent een verbinder, je hebt ervaring met het bewegen binnen sportverenigingen, netwerken en het werken met vrijwilligers en je bent in staat om een uitgebreid relatienetwerk op te bouwen.
  • Je bent creatief en proactief in het zien van kansen en oplossingen waarbij de vraag en de verenigingen centraal staan.
  • Je kunt projectmatig werken en beschikt over goede communicatieve, sociale en organisatorisch vaardigheden.
  • Je bent woonachtig in de gemeente Brummen of directe omgeving en hebt bij voorkeur relevante werkervaring.
  • Je kunt zowel aanbod- als vraaggericht werken.

Wat bieden wij?

• Een afwisselende en uitdagende functie in een gemeente die volop in ontwikkeling is.
  • Een prettige, collegiale werkomgeving in een klein, zelfstandig team.
  • Een arbeidscontract van 20-24 uur, in eerste instantie voor de periode van 1 jaar. Bij goed functioneren kan het contract verlengd worden.
  • De functie wordt conform de CAO Zwembaden ingeschaald.

Belangstelling?

Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan een schriftelijke motivatie met curriculum vitae voor 18 februari 2019 per e-mail aan yolanda@stichtingsportkompas.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Yolanda Jansen, teamleider Sportservice, te bereiken via telefoonnummer 0313 – 651 180.