Aan sportiviteit geen gebrek in de gemeente Brummen! Met ruim 60 verenigingen en organisaties die actief zijn op sport- en/of gezondheidsgebied kan werkelijk iedereen terecht bij een passende club. Van schietvereniging tot wandelclub, van hengelsport tot handbal, van voetbalvereniging tot golfbaan en alles wat daar tussenin zit – ontdek hieronder wat de gemeente Brummen te bieden heeft.

Hulp nodig bij het zoeken naar een passende (sport)club of op zoek naar beweegadvies? Neem dan contact op met Femke Grolman van ons Sport- en Beweegloket.

 

 • Sporten

 • Professionele Tennisbegeleiding | Roald de Gans

  Tennisbegeleiding is opgezet met de gedachte om gemotiveerde spelers (van beginners tot gevorderden) optimaal te begeleiden als speler en als mens. De sport is niet alleen een doel, maar ook een middels om als individu te groeien. Zowel óp als buiten de baan.

  Tennisbegeleiding werkt volgens een natuurlijk leerproces. Hierbij wordt er vanuit gegaan dat de speler zelf in staat is technieken en tactieken te ontdekken. De trainer zegt dus niet wat de speler moet doen, maar creëert een natuurlijk ontwikkelingsproces door middel van creatieve oefeningen in een gestructureerde methodische opbouw.

  Spelers kiezen zelf het aantal trainingen in de week. Er is keus uit verschillende pakketten. Deze pakketten variëren van groepstrainingen, duo en/of privé trainingen. Ook is er de mogelijkheid tot het volgen van loop/coördinatie training en/of fitness (fitness is te volgen vanaf de middelbare school leeftijd). Alle trainingen worden in principe in Dieren gegeven. Het hele jaar door kunnen de trainingen uitwijken naar een tennishal.

  Meer informatie
 • Engelenburg Golf & Country Club

  “Een club voor iedereen”

  Golfclub Engelenburg is een actieve bloeiende vereniging van mensen uit Brummen en wijde omgeving die graag golf spelen. Er wordt gespeeld op een fantastisch mooie en uitdagende baan die hoort bij het Kasteel Engelenburg in Brummen.

  Sportiviteit, saamhorigheid en gezelligheid gaan bij Golfclub Engelenburg hand in hand. Enthousiaste verenigingsleden zetten zich in tal van commissies in voor een eerlijk en kwalitatief goed golfspel.

  Er worden door het hele jaar veel terugkerende activiteiten georganiseerd waar iedereen aan mee kan doen. Dit varieert van gezelligheidswedstrijden tot meerdaagse toernooien en NGF-competitie.

  Bovendien kan iedereen kan bij de golfprofessional van Golfclub Engelenburg terecht om het spel te leren of de techniek beter onder de knie te krijgen.

  Meer weten? Neem dan contact op met de golfclub. U bent van harte welkom.

  Meer informatie
 • Eerbeekse TafelTennis Vereniging ETTV

  Tafeltennis is een volwaardige wedstrijdsport die hoge lichamelijke en mentale eisen stelt aan spelers die het op niveau willen beoefenen. Uiteraard is er naast de wedstrijdsport, die fanatiek beoefend wordt, ook volop ruimte voor ontspanning en persoonlijk contact. En dat is wat deze club bijzonder maakt!

  Om zelf te ervaren hoe het is om bij ETTV te sporten kunt u langskomen op een trainingsavond. Als u dan uw sportkleding meeneemt, kan er gelijk een balletje geslagen worden!

  Meer informatie
 • FC Andarinyo

  F.C. Andarinyo is opgericht in 1979 en is een multi-culturele voetbalvereniging. De herkomstlanden van de spelers zijn Turkije, Italië, Suriname, Afghanistan, Molukken en Nederland. De doelstelling van de vereniging is tweeledig: verbroedering door gezamenlijk te sporten en presteren op het hoogst haalbare voetbalniveau. Deze twee doelstellingen wil de vereniging bereiken door respect te tonen voor iemands persoon en cultuur en door een evenwichtige samenstelling van de teams.

  Meer informatie
 • FysioBrummen

  FysioBrummen is een moderne fysiotherapiepraktijk met verschillende specialisaties, waaronder manuele therapie, sportfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, bekkenfysiotherapie en kinderfysiotherapie. Daarnaast biedt FysioBrummen nog verschillende andere behandelmethodes zoals dry needling, shockwave, medical taping, hardloopanalyse, revalidatie na een hartinfarct en fysiotherapie bij Parkinson en COPD. Ook sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut is mogelijk in de vorm van FysioFit, waarbij in een kleine groep gewerkt wordt aan de specifieke doelen van de deelnemers.

  Meer informatie
 • Train2Perfection

  Bij Train2Perfection kun je terecht voor personal training van gemotiveerde, ervaren trainers. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of ‘gewoon’ fitter wilt worden: bij Train2Perfection weten ze hoe jij de beste én langdurige resultaten kunt behalen. Train2Perfection richt zich bovendien niet alleen op sporten, maar biedt ook coaching op gebied van gedragsverandering, voeding en trainingsmethoden. Voor betaalbare, betrokken en professionele personal coaching is Train2Perfection in Eerbeek het juiste adres.

  Meer informatie
 • Shaolin Kung Fu Brummen

  China Sports & Culture is een traditionele Shaolin Kung Fu school met lessen in Brummen en Zutphen. Shaolin Kung Fu is geschikt voor jong en oud, jongens en meisjes, mannen en vrouwen. Iedereen kan meedoen op zijn of haar niveau. Ervaring met andere vechtsporten is niet nodig. De leerlingen bestaan uit een leuke, gevarieerde groep van 4 tot 50 jaar. Plezier, respect en het verbeteren van persoonlijke eigenschappen en vaardigheden staan tijdens de trainingen centraal.

  De lessen worden gegeven door Patrick,  Shi Yan Shao, een 34ste generatie Shaolin disciple en rijkserkend leraar martial arts. De lessen Kung Fu worden ondersteund door gevorderde leerlingen.

  Meer informatie
 • Dartvereniging Brummen

  Dartvereniging Brummen speelt in het eigen clubgebouw: darthuis de Barrel. Er is nog ruimte voor nieuwe teams. Bij interesse in de mogelijkheden kun je gerust contact opnemen door te bellen of door een berichtje te sturen op Facebook. Wees welkom voor een drankje of om een pijltje te gooien!

  Meer informatie
 • Personal Sports Brummen

  PSB is een kleinschalige, gezellige, professioneel ingerichte sportschool met aandacht voor jou. Jouw wensen staan centraal bij PSB. Te denken valt daarbij aan het verliezen van gewicht, het verbeteren van conditie, sporten met gezondheidsklachten, het sporten voor een fit lichaam, het opbouwen van spiermassa of het herstellen na een blessure.

  Afgestemd op jouw behoeften, lifestyle en doelstellingen wordt jouw eigen programma samengesteld. Door op deze manier te sporten behaal je resultaat en is het programma bovendien verantwoord en veilig. Bij PSB word je begeleid door deskundige trainers met passie voor en kennis van sport. Ook bedrijfsfitness is mogelijk bij PSB.

  Meer informatie