“Een club voor iedereen”

Golfclub Engelenburg is een actieve bloeiende vereniging van mensen uit Brummen en wijde omgeving die graag golf spelen. Er wordt gespeeld op een fantastisch mooie en uitdagende baan die hoort bij het Kasteel Engelenburg in Brummen.

Sportiviteit, saamhorigheid en gezelligheid gaan bij Golfclub Engelenburg hand in hand. Enthousiaste verenigingsleden zetten zich in tal van commissies in voor een eerlijk en kwalitatief goed golfspel.

Er worden door het hele jaar veel terugkerende activiteiten georganiseerd waar iedereen aan mee kan doen. Dit varieert van gezelligheidswedstrijden tot meerdaagse toernooien en NGF-competitie.

Bovendien kan iedereen kan bij de golfprofessional van Golfclub Engelenburg terecht om het spel te leren of de techniek beter onder de knie te krijgen.

Meer weten? Neem dan contact op met de golfclub. U bent van harte welkom.

Engelenburg GCC
Eerbeekseweg 6