HarVo staat voor Hart Vooruit en is de sport- en spelvereniging voor mensen met een hart- of vaatziekte in de gemeente Brummen. Ook ex-hartpatiënten zijn welkom bij HarVo. Het doel van de vereniging is het verbeteren van de conditie van leden door op verantwoorde wijze te sporten. Een ander belangrijk doel is het stimuleren van sociaal contact. De sport- en spelleiders zijn gekwalificeerde sportleiders in lichamelijke opvoeding of hebben een verpleegkundige achtergrond en zijn AED getraind.

De vereniging organiseert verschillende activiteiten zoals volleybal, wandelingen, jeu de boules, klootschieten, fietsen en voorlichtingsavonden over leefstijl, bewegen en voeding. Lid worden van de vereniging kan met toestemming van de cardioloog of huisarts. Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Gymzaal de Kempe
De Kempe 45