Wie denkt dat Jeu de Boules alleen een sport is voor oude mannetjes, die met veel gebaren en furore spelen in de schaduw van platanen op een pleintje in Frankrijk, heeft het mis. Jeu de Boules is voor iedereen!

JBV Le pionnier telt 30 leden en 9 donateurs. Ook geeft de vereniging mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid om actief deel te nemen aan de Jeu de Boules sport. Naast de wekelijkse speeldagen op dinsdagavond en zondagmiddag, organiseert JBV Le Pionnier ook een toernooir en competitie voor de “G”-leden.

De vereniging heeft een geheel vernieuwde accommodatie. Deze is gevestigd op sportpark de Hazenberg, gelegen aan de rand van Brummen. Het clubhuis is gezellig en sfeervol. In principe wordt er het hele jaar buiten gespeeld. Bij slecht weer is er de mogelijkheid om “mini-boules” binnen te spelen.

Hazenberg 22c
6971 LC Brummen