Judoschool Pot is gevestigd in Zutphen, maar geeft ook lessen bij de Bhoele in Eerbeek en in Rhienderoord bij Brummen. Het is een judoschool voor iedereen, ongeacht niveau of leeftijd. Elke judoka en judogroep heeft zijn eigen specifieke benadering en manier van leren. Judoschool Pot probeert daar als judoschool bij aan te sluiten en heeft waardering en aandacht voor elke lid. De professionele achtergrond in het (speciaal) onderwijs helpt daarbij.

Bij Judoschool Pot willen ze het maximale uit de judoschool en judoka’s halen, zowel op recreatief- als op wedstrijdgebied. Zo worden er clubkampioenschappen georganiseerd, wordt er deelgenomen aan opstap- en grotere toernooien, is er een leuk dagje uit naar de A-toernooien waar de professionele judoka’s hun wedstrijden spelen en wordt er in de zomer een judokamp georganiseerd.

De lessen bij Rhienderoord in Brummen vinden plaats op vrijdag van 15.45 tot 16.30 uur (kinderen tot 8 jaar) en van 16.30 tot 17.30 uur (kinderen vanaf 8 jaar). Het is uiteraard mogelijk om een gratis proefles te komen volgen. Neem een kijkje op de website voor meer informatie.

Daniel Pot

Postadres: