Tennisbegeleiding is opgezet met de gedachte om gemotiveerde spelers (van beginners tot gevorderden) optimaal te begeleiden als speler en als mens. De sport is niet alleen een doel, maar ook een middels om als individu te groeien. Zowel óp als buiten de baan.

Tennisbegeleiding werkt volgens een natuurlijk leerproces. Hierbij wordt er vanuit gegaan dat de speler zelf in staat is technieken en tactieken te ontdekken. De trainer zegt dus niet wat de speler moet doen, maar creëert een natuurlijk ontwikkelingsproces door middel van creatieve oefeningen in een gestructureerde methodische opbouw.

Spelers kiezen zelf het aantal trainingen in de week. Er is keus uit verschillende pakketten. Deze pakketten variëren van groepstrainingen, duo en/of privé trainingen. Ook is er de mogelijkheid tot het volgen van loop/coördinatie training en/of fitness (fitness is te volgen vanaf de middelbare school leeftijd). Alle trainingen worden in principe in Dieren gegeven. Het hele jaar door kunnen de trainingen uitwijken naar een tennishal.

Contactinformatie

Roald de Gans
Stuijvenburchstraat 9
6961 DP Eerbeek

06 10967986
0313 656810