Sportcentrum Fit & Fun verzorgt fitness en groepslessen op een mooie locatie, in een unieke sfeer. De fitnessruimte is ingericht voor individuele fitness trainingen en is gericht op het ontwikkelen en onderhouden van spierkracht, figuurverbeteringen en algehele fitheid. Trainen is individueel, maar wel onder begeleiding van de fitness instructeurs. De ruimte is voorzien van airco.

Sportcentrum Fit & Fun heeft een breed scala aan groepslessen. Met meer dan 20 verschillende lessn voor jong en oud is er voor elk wat wils. Zo kun je dansen met BodyJam of fietsen met Spinning. Voor de kinderen zijn er lessen als Junior Fit en Streetdance.

Fitt2Go biedt door middel van de Gratis Proefweek Fitness de mogelijkheid gratis kennis te maken met groepsfitness. Op deze manier kun je gratis kennis maken met de lessen die jij leuk vindt. Ook kun je gratis de online Lidmaatschapstest invullen. Deze test bestaat uit 7 vragen en bepaalt welk lidmaatschap het beste past bij jou past. Op de locaties in Eerbeek en Deventer is er de mogelijkheid gratis gebruik van de sauna te maken.

Contactinformatie

Fit & Fun Eerbeek
Veldkantweg 12
6961 HJ Eerbeek
0313 – 65 91 91
info@fit-fun.nl