Scouting Tapawingo Eerbeek is een vereniging waar elk weekend allerlei jongens en meisjes het scoutingspel spelen. Elke week is er een leuke bijeenkomst waarin van alles ondernomen wordt: van vuurstoken tot een zeepsopbaan, van primitief koken tot een sporttoernooi: bij Scouting Tapawingo Eerbeek zijn ze van alle markten thuis.

Het scoutingspel wordt gespeeld in verschillende leeftijdsgroepen, zogenaamde speltakken. De activiteiten zijn dan ook afgestemd op de leeftijd van de leden. Zo ga je bij de jongste groep, de welpen, een nacht kamperen op een terrein in de buurt terwijl je bij de oudste groep, de explorers, een hele week op kamp gaat naar Spanje, Polen of Schotland. Je bent van harte welkom om eens te komen kijken bij Scouting Tapawingo Eerbeek!

Veldkantweg 8C
6961 HJ Eerbeek