Voor KV Mélynas loopt het buitenseizoen ten einde

KV Mélynas

Het buitenseizoen loopt alweer ten einde voor KV Mélynas. Afgelopen weekend werden er nog enkele wedstrijden gespeeld, aanstaande zondag zal de laatste wedstrijd op het veld gespeeld worden.

Op 20 en 21 oktober werden er nog drie wedstrijden gespeeld. De uitslagen hiervan zijn als volgt:

Mélynas 2 – Devinco:  46-13

Rigtersbleek/Cottus 4 – Mélynas 5: 17-12

Mélynas 6 – DLKV:  27-17

En aanstaande zondag vindt de laatste buitenwedstrijd van het seizoen plaats. Mélynas 1 speelt om 14:30 uur tegen Diderna/Visser Sloopwerken 1 in Brummen. Met deze wedstrijd is de veldcompetitie dit seizoen ten einde. In het weekend van 24 en 25 november zal voor de meeste teams het zaalseizoen beginnen.

Wil je meer weten over korfbal en KV Mélynas? Neem dan een kijkje op de website, dat kan door hier te klikken.