Vrouwen Voetbal Oeken

vrouwen-30+-oeken

50 jaar een gouden combi

Iedereen weet dat de afkorting van Voetbalvereniging Oeken ook staat voor Vrouwen Voetbal Oeken. Al 50 jaar is deze gouden combi een gegeven voor Brummen en haar wijde omgeving. Niet alleen was vv Oeken actief vanaf het eerste moment dat een KNVB-competitie werd gestart, Oeken dames Floranne van den Broek en Mirte Roelvink schopten het zelfs tot betaald voetbal in het buitenland en het Nederlands Elftal! Ook naar de toekomst toe heeft vv Oeken de sterke ambitie om deze op de kaart te blijven zetten. 

Technisch kader

Onder aanvoering van Eddy Vermaat en Claudia Mediati, beiden met een rijke historie in onze club, presenteren we binnenkort het trainers- en leiderskader voor ons meiden- en vrouwenvoetbal. Trots zijn we dat nagenoeg alle vrijwilligers die de afgelopen seizoenen betrokken zijn geweest, hun inzet met enthousiasme doorzetten.  

Alle leeftijdscategorieën

Met veel bekende gezichten kunnen we het seizoen 21/22 starten met bijna een volledige lijn met volwaardige meidenteams. De teamindelingen worden op korte termijn bekend gemaakt. Ook het toekomstperspectief ziet er goed uit. Met een stevige bezetting van de MO19 verwachten we een groot deel van deze groep klaar te kunnen stomen voor het seizoen 22/23: een hernieuwde start van een zelfstandige Vrouwen 1 bij vv Oeken.

Vrouwen 30+

Het afgelopen seizoen nam Raffaela Oosting het initiatief om met haar voormalige teamgenoten voor het opstarten van 30+-damesvoetbal. Veel oud-speelsters startten en al snel stond er een enorme groep. Onder leiding van Chris Dix, oud-trainer van de Dames, wordt er 1x per week getraind en wordt deelgenomen aan een 7 tegen 7 competitie.

VRAGEN?

Neem contact op met Eddy Vermaat via 06-222 06 233, Claudia Mediati via 06-272 46 982 of mail naar meiden@oeken.nl.

Deel dit bericht