Vv Oeken bedankt sponsorcollectief De Overkant

Sponsorcollectief bloemen

In het weekend dat vv Oeken haar 93e verjaardag vierde, was het ook tijd om de sponsoren te bedanken van het sponsorcollectief De Overkant.

Sponsorcollectief De Overkant biedt de mogelijkheid om voor een overzichtelijk bedrag samen met andere vv Oeken sponsoren een bijdrage te leveren aan een uniforme uitstraling van alle jeugdteams en het bijbehorende kader van trainers en leiders. Het sponsorcollectief draagt naast hoofdsponsor van de jeugd 123inkt.nl bij in de kosten voor zowel wedstrijdtenue trainingspak en voetbaltas voor alle jeugdspelers. Daarnaast worden vanuit het sponsorcollectief aanvullende zaken ten behoeve van de jeugd aangeschaft.

 

Roy Jurriens was aanwezig namens sponsorzaken en voorzitter Emile Jager bedankte met een bos bloemen de aanwezige delegatie voor de sponsoring. In het sponsorcollectief nemen inmiddels de volgende acht sponsoren deel: Terranova, In Audit, Mascha Tjakkes, AL HR Support, Wouter Pasman, CROP, Salvique en Coffee first.

Vv Oeken benadrukt de belangrijke samenwerking tussen deze sponsoren en de vereniging. Het “samendoen” staat al 93 jaar hoog in het vaandel bij deze vereniging van hoge zelfredzaamheid.

Helaas konden door de weersomstandigheden de winnaars van de ballonwedstrijd niet de lucht in, maar de winnaars krijgen z.s.m. bericht over een alternatieve datum.

 

Deel dit bericht