Vv Oeken contracteert Harold Sneller als hoofdtrainer

Oeken nieuwe trainer

Voor het seizoen 2020-2021 is vv Oeken erin geslaagd een goede opvolger aan te trekken voor de huidige hoofdtrainer Stefan Jansen. Jansen heeft voor de winterstop te kennen gegeven na het huidige seizoen een pauze in te lassen in zijn trainersloopbaan en niet te verlengen bij de hoofdmacht van de club uit Brummen. Met het aantrekken van Sneller hoopt vv Oeken de ambities van de vereniging en de enthousiaste spelersgroep te realiseren; een stabiele 3de klasser te worden. 

De 45-jarige Sneller, afkomstig uit Apeldoorn, was ooit zelf actief als voetballer bij VV Oene en trainde daar vanaf 1993 tot en met 2007 verschillende jeugdteams. Aansluitend maakte hij de overstap naar VIOS Vaassen als seniorentrainer om via wat omzwervingen bij WSV en Oene in 2014 het hoofdtrainerschap bij SV Nieuw Heeten op te pakken. Na drie seizoenen en het behalen van een periodetitel verhuist Sneller naar Terwolde, waar hij twee seizoenen hoofdtrainer is. Het seizoen 2019-2020 staat hij aan het roer bij zaterdag 3de klasser VV Hulshorst.

Met Harold Sneller heeft vv Oeken een trainer binnengehaald die passie heeft voor het spel, zich verdiept in nieuwe ontwikkelingen, zoals video-analyse, en speler en team graag verder ontwikkelt. Op de vraag wat Sneller aanspreekt bij vv Oeken is hij duidelijk: “De goede mix tussen geroutineerde spelers en jong talent, dat is een mooie basis om tot een sterk collectief voetballend team te komen.”

Deel dit bericht