VV OEKEN EN 100% TEAMWEAR SLAAN HANDEN INEEN MET PARTNERSHIP

Teamwear

Donderdag 20 augustus 2020 hebben vv Oeken en 100% Teamwear een handtekening gezet onder het contract. Vanaf komend seizoen zal de teamwearspecialist vv Oeken voorzien van kleding en materialen. De vereniging gaat spelen in de kleding van PUMA, een relatief nieuwe speler in Teamwear-land, maar internationaal alom bekend om hun lifestyle-, running- en voetbaldivisies. 

Sportieve ambities
“Wij zijn enorm trots op de samenwerking met 100% Football en de keuze voor PUMA als kledingmerk. Deze stap past binnen de ontwikkeling en groei van de vereniging. Deze combinatie geeft ons de uitstraling die past bij onze sportieve ambities.” aldus voorzitter van vv Oeken, Emile Jager. 

De keuze voor 100% Football is gemaakt vanwege het uitgebreide aanbod van zowel kleding als materialen. Jager licht toe: “We waren op zoek naar een betrouwbare partner die ons wist te verrassen met een passende kledinglijn. Daarnaast waren uitgebreide mogelijkheden van de clubwebshop ook een doorslaggevende factor.” 

De club maakt dit seizoen de overstap van sportmerk KWD naar één van de grootste internationale voetbalmerken, PUMA. Het nieuwe tenue heeft de kenmerkende horizontale blauw-witte zebrastrepen. “Kwaliteit en uitstraling stonden hoog op ons lijstje en zijn bepalend gebleken om voor het merk PUMA te kiezen.” aldus Jager. 

Ruime ervaring 100% Teamwear
100% Teamwear is onderdeel van 100% Football, een voetbalspecialist met ruim 10 Football Specialty Stores door heel Nederland en België. Ze hebben ruime ervaring met het leveren van teamwear voor verenigingen. “Wij zijn ontzettend blij dat Oeken voor ons heeft gekozen. Een prachtige lokale vereniging welke we aankleden met nieuwkomer op de teamwear-markt PUMA.” aldus Jeroen Burghout, teamwearspecialist van 100% Teamwear.

 

Deel dit bericht