VV Oeken: “Geboorte van een nieuw jeugdig seniorenteam”

Geboorte Oeken 3 nieuw

Vanaf aankomend seizoen zal vv Oeken met 5 seniorenelftallen spelen op de velden van sportpark ‘de Overkant’. Mede dankzij het doorslaande succes van de BLUE WHITE DYNAMITE Facebook-filmpjes hebben we een flinke aanwas vanuit de jeugd en van buitenaf aan onze vereniging weten te binden. Stuk voor stuk brengen deze jongens energie en gedrevenheid mee om deel uit te gaan maken van onze selectie-elftallen.

Met ingang van het nieuwe seizoen zal het huidige Oeken 3 uitkomen onder de naam Oeken 4. Het huidige Oeken 4 zal met trots voor het eerst in de clubgeschiedenis als zaterdagteam de naam Oeken 5 gaan dragen. Het nieuwe Oeken 3 is dus geboren en staat klaar om de vv Oeken-familie te komen versterken.

Afgelopen jaar is het plan in werking gezet om het niveau van de selectieteams dichter bij elkaar te brengen maar dit kan met deze ontwikkeling nog sneller worden gerealiseerd. Het aantrekken van Harold Sneller als hoofdtrainer, het behouden van Rob Wassink als trainer van Oeken 2 en het toevoegen van Wim Seesink aan de technische staf van Oeken 2 zijn de eerste stappen geweest. Er kan nu meer worden geselecteerd, er is nog meer aandacht voor de ontwikkeling van voetbaltechniek en met z’n allen zullen we de verschillen tussen het 1e en 2e, maar ook het 2e en 3e, kleiner maken. De trainingen van Oeken 2 en 3 zullen gecombineerd worden en activiteiten voor de gehele selectie zullen frequenter plaatsvinden om dichter bij elkaar te komen.

Dit belooft natuurlijk veel feestjes maar ook zeer zeker bruisende zaterdagmiddagen na een leuk potje voetballen. Mocht je deel willen uitmaken van deze geweldige groep, dan kun je je inschrijven via www.oeken.nl/lid-worden of contact opnemen Jeroen van der Stelt – 06-575 331 16.

 

Deel dit bericht

Vv Oeken bedankt sponsorcollectief De Overkant

Vanaf aankomend seizoen zal vv Oeken met 5 seniorenelftallen spelen op de velden van sportpark ‘de Overkant’. Mede dankzij het doorslaande succes van de BLUE WHITE DYNAMITE Facebook-filmpjes hebben we…