Vv Oeken MO19 pakt alsnog het kampioenschap!

IMG-20220612-WA0006

De MO19 van vv Oeken sleepte afgelopen zaterdag onverwachts toch nog het kampioenschap binnen. De afgelopen drie weekenden had FC Zutphen zich voorbereid op het vieren van de titel, maar dan moest er in de laatste twee wedstrijden wel minimaal één punt gehaald worden. De Oekense meiden wonnen hun laatste drie wedstrijden waaronder 1-0 tegen FC Zutphen, waardoor de druk maximaal op deze dames werd opgevoerd. 

Zaterdag 11 juni reisde een kleine delegatie vanuit Oeken af naar Zutphen waar SP. Lochem het FC Zutphen meer dan lastig maakte. De zenuwen en spanning stegen tijdens het wedstrijdverloop naar grote hoogte en voorzichtig begonnen de dames van Oeken te geloven in het kampioenschap. Met de eindstand van 3-4, won SP. Lochem en wist FC Zutphen wederom de winst niet naar zich toe te trekken. 

Tijdens het gezellige jaarlijkse vv Oeken 7×7 toernooi werden de meiden van de MO19 in het bijzijn van vele supporters gehuldigd en kon er nog een feestje worden gevierd. Weer een kampioen erbij aan sportpark De Overkant! De MO19 staat onder leiding van trainers Raymond Lenting en Claudia Mediati en speelt volgend seizoen als MO20 in de 1e klasse. Heb je interesse om aan te sluiten? Neem contact op via meiden@oeken.nl.

 

 

Deel dit bericht