Walking Football bij Sportclub Brummen

walking football

Voor iedereen die van voetballen houdt maar het hoge tempo van de sport niet meer zo ziet zitten is er nu ‘Walking Football’ bij Sportclub Brummen! Walking Football is onderdeel van Brummen Beweegt en betekent eigenlijk niets meer en niets minder dan voetballen in een rustig looptempo. Het is bedoeld voor iedereen die van voetballen houdt, die een leeftijd heeft bereikt waarin hardlopen geen optie meer is en die wekelijks een paar uurtjes aan Walking Football wil besteden.

Walking Football vindt elke maandagochtend van 09.00 tot 11.00 uur plaats op het kunstgrasveld bij Sportpark De Hazenberg. Er is gratis koffie aanwezig. De kosten zijn € 7,50 per maand.

Geïnteresseerd? Neem een kijkje op de website van Sportclub Brummen of kom gerust eens langs tijdens een training.