Wedstrijd van de week: Dames ZV De Spreng pakken weer punten

damesteam-de-spreng

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen VKC uit Tubbergen op het programma. Gezien de stand op de ranglijst, moest deze wedstrijd gewonnen worden door De Spreng.

De wedstrijd ging van start met de gesponsorde bal van Arvero Keukens & Sanitair uit Duiven. De bal bracht niet direct het geluk waar op was gehoopt: de wedstrijd begon stroef. Vier maal op rij kreeg De Spreng een overtalsituatie, omdat een speelster van de tegenstander naar de kant werd gestuurd. Niet één keer werd deze situatie omgezet in een doelpunt. De stand na de eerste periode was dan ook 0-0.

Nadat VKC in de tweede periode de score opende, kwamen de dames uit Brummen/Eerbeek op stoom. Door rustig te spelen werd de voorsprong gedurende de wedstrijd netjes uitgebouwd. Dit resulteerde in een overwinning met 10-5. Deze winst levert een 8e plaats op in de 1e klasse van het District II van de KNZB.

N.B. Op de foto zie je het damesteam met de balsponsor.