Wedstrijdverslag: “Vrouwen ZV De Spreng winnen met 11-3 ruim van De Houtrib uit Lelystad”

zv de spreng

Van de redactie van ZV De Spreng.

Zondag 14 oktober hebben de vrouwen van ZV De Spreng hun tegenstander De Houtrib met een dikke nederlaag naar Lelystad gestuurd. De wedstrijd startte met een gloednieuwe sponsorbal, beschikbaar gesteld door Twomorrow. De vorige thuiswedstrijd was er ook al een gesponsorde bal. Toen mocht Louis Buitink van Buitink Products zijn gesponsorde wedstrijdbal in het spel brengen.

Na twee verloren wedstrijden was er ook wat goed te zetten. Het was aan het spel van de vrouwen van De Spreng niet te merken dat de vaste coach er niet bij was. Hoewel, aan het begin van de wedstrijd liep het nog wat stroef. Maar in het verdere verloop van de wedstrijd kwam er rust in het spel. Er werd goed gecombineerd en het publiek kreeg mooie acties te zien. De tegenstander werd op flinke achterstand gezet en kon het spel van De Spreng niet meer bijbenen. Uiteindelijk moest de ploeg uit Lelystad met een eindstand van 11 – 3 de meerdere erkennen in De Spreng.

De competitie ligt nu even stil. De volgende wedstrijd is op zaterdag 3 november uit tegen ENC Arnhem.