Yes: Zwembad Rhienderoord 3e beste zwembad van Nederland!

zwembadbranche

Dinsdag 8 oktober ontving een delegatie van het team van zwembad Rhienderoord de 3e prijs in de categorie ‘beste zwembad accommodatie in Nederland – tot 100.000 bezoekers per jaar’. ‘Een zeer knappe prestatie en iets om trots op te zijn’ aldus de jury. De jury roemde zwembad Rhienderoord om de klantvriendelijkheid, het gevarieerde en afwisselende aanbod aan zwem- en aquasportactiviteiten en de uitgebreide faciliteiten, zoals de sauna en de gezellige horeca-mogelijkheden.

Publieksprijs

De verkiezing is een initiatief van de ZwembadBranche (ZZB). De ZwembadBranche Awards zijn een inhoudelijke publieksprijs. De scores komen uit een onafhankelijk consumentenonderzoek onder klanten. Rhienderoord scoorde op alle 10 onderdelen een cijfer hoger dan een 8. Daarbij springen ‘Veiligheid en toezicht’, ‘klantvriendelijkheid’ en ‘aquasportmogelijkheden’ eruit met een 8,8 als cijfer.

Sportkompas is als sportkoepel onder meer verantwoordelijk voor de exploitatie & beheer van de binnensportaccommodaties in de gemeente Brummen, waaronder ook het zwembad.

“Super dat het ons samen als team weer gelukt is om eerst genomineerd te worden uit wel 100 deelnemers en nu ook weer de 3e plaats te winnen. Een blijk van waardering aan alle medewerkers en vrijwilligers die toch maar mooi alle dagen van het jaar klaar staan om de inwoners van Brummen plezier aan sport & bewegen te bieden. Deze prijs is voor het hele team dan ook een mooie kroon op het werk en motivatie voor het opzetten van nog meer leuke, laagdrempelige activiteiten om sport en beweging breed te stimuleren” aldus een trotse Vivian Tromp, manager Sportkompas.

Deel dit bericht
Aankomende evenementen