Zevende kruisjasavond VV Oeken kent afgetekende winnaars

kaarten (2)

Ingezonden door de redactie van VV Oeken

Afgelopen woensdag 6 maart vond de zevende(en voorlaatste) kruisjasavond van VV Oeken plaats. Deze telde mee voor het jaarklassement. Het bleef dit jaar niet zo spannend als de vorige keren. De winnaars maakten al snel het verschil.

Het spel wordt gespeeld in duo’s. Zij spelen onderling tegen elkaar en zitten schuin tegenover elkaar. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk punten te verzamelen om uiteindelijk de winst binnen te slepen. Het spel wordt gespeeld met 32 kaarten (de 7, 8 ,9, 10, boer, vrouw, heer, aas van elke kleur). Vóór een spel spreekt men altijd af tot hoeveel punten je gaat.

In De Vroolijke Frans wonnen Mirjam Bleumink en Anton Klein Heerenbrink afgetekend deze editie met tot nu toe de hoogste score van het seizoen: 3752 punten. De heren Bennie Bleumink en Theo van den Berg vielen opnieuw in de prijzen. Zij werden dit keer tweede met 3505 punten. Gijs van Dusschoten en Henk Hamer werden op ruime afstand derde met 3103 punten. Invaller Henk van ’t Ende met routinier Cor Wilbrink konden deze avond geen potten breken en werden na een spannende laatste ronde zevende en dus helaas laatste met 2793 punten.

De volgende kaartavond zal op woensdag 17 april zijn en is zoals gebruikelijk vlak voor de Pasen de eierkaart editie. De aanvang zal om 19.30 uur zijn.

Voor informatie kan contact worden opgenomen met Henk Bruntink (telefoon 0575-563160 of via email: hjbruntink@hotmail.com).

Wil je meer weten over vv Oeken? Klik dan hier!

Deel dit bericht