Zwembadbranche awards 2019 voor de deur

zwembadbranche awards 2019 (2)

In oktober dit jaar is voor de derde keer de uitreiking van de zwembadbranche awards. Zwembad Rhienderoord eindigde afgelopen jaar op de derde plek bij deze awards en heeft dit jaar hard gewerkt aan de verbeterpunten.

Zwembaden met de hoogste consumentenbeoordeling krijgen de awards uitgereikt. Deze beoordeling vormt zich door een onafhankelijk consumentenonderzoek. Zij vullen een vragenformulier in met daarop korte vragen waar een eindcijfer uit volgt. De zwembaden met de hoogste gemiddelde eindcijfers krijgen een gouden zeepaardje uitgereikt.

Het zeepaardje, het enige visje met een nek die zich aanpast aan zijn omgeving is een opvallende verschijning onder water. De zeepaardjes zijn op vele fronten uitblinkers. Hiermee staan zij synoniem voor de zwembadbranche awards: de winnaars blinken uit in wat zij doen.

Zwembad Rhienderoord eindigde vorig jaar op de derde plek met een 8,6 als gemiddeld eindcijfer. Hoewel het gouden zeepaardje net langszij zwom, kon Rhienderoord trots zijn op de behaalde derde plek. Rhienderoord heeft er dit jaar alles aan gedaan om nog hoger te scoren op de klantenbeoordelingen.

Op 23 september worden de kanshebbers bekend gemaakt en op 8 oktober is de uitreiking en worden de winaars bekend gemaakt. De enquête kun je invullen via deze link. Het duurt ongeveer vijf minuten en je kunt tot en met 6 september deze enquête invullen.

Voor meer informatie over de zwembadbranche awards kun je een kijkje nemen op hun website.

Deel dit bericht