Zwemlesteam van Rhienderoord het beste van Nederland?

Foto: Peter Lous
Foto: Peter Lous

Een kind wil graag de leukste zwemlessen en ouders willen de beste zwemlessen. Dat begrijpt het team van Rhienderoord. Als beste zwemlesaanbieder uit de regio heeft het zwemlesteam al vele kinderen spelenderwijs leren zwemmen.

Gastgerichtheid, klantvriendelijkheid en het leveren van kwaliteit staan centraal bij Rhienderoord en dat is niet onopgemerkt gebleven bij de ZwembadBranche: het zwemlesteam is in de race om het beste team van Nederland te worden! Teamleider Jacco Peelen is trots op zijn team en heeft alle vertrouwen in de uitslag: “Het feit dat we in de regio bekend staan als beste zwemlesaanbieder en dat we waarmaken wat we beloven, is een mooi uitgangspunt”.

Vaak krijgen medewerkers in de zwembadbranche eer voor hun werk door enthousiaste ouders, blije kinderen, fanatieke sporters en fitte ouderen. De ZwembadBranche wil eens extra stilstaan bij deze branche waar veel mensen werken met passie voor hun vak, mensen die hun werk oprecht leuk vinden en dat ook uitstralen. Daarom worden de ZwembadBranche Awards uitgereikt. Wie onderscheidt zich van de rest? De Awards zullen op 11 oktober tijdens de ZwembadBranche Dag worden uitgereikt.

Het Gouden Zeepaardje

Binnen diverse categorieën kun je kun je kans maken op een Award, het Gouden Zeepaardje genaamd. Een zeepaardje is het enige visje met een nek en is een opvallende verschijning onder water. Het kan rechtop zwemmen, zich net als een kameleon aanpassen aan zijn omgeving en zelfs licht geven in het donker. De zeepaardjes zijn daarmee op vele fronten uitblinkers en staan daarmee synoniem voor datgene waar de ZwembadBranche binnen de branche naar op zoek is: accommodaties en professionals die in de zwembadbranche het verschil maken.

Het team van Rhienderoord is een bijzondere verschijning, enthousiast, jong, sportief en heeft als doel gezondheidswinst bevordering voor jong en oud. Daarom komt het team in aanmerking voor een Gouden Zeepaardje in de categorie ‘Beste zwemlesteam’.

Volg de ontwikkelingen in de strijd naar de nationale titel op de website van stichting Sportkompas of via social media.

Stemmen kan door middel van het invullen van een korte enquête via deze link.

Deel dit bericht